En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar kabil ekipmanların taşınması, saklanması için kullanılır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu bâtınin, olası olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem hileınmaktadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Panik amerikan bar yardımıyla derunerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nezaketli malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı kucakin sac kalınlığı 1.0 mm veya daha rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları tombul âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik yangın kapısı iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna kızılınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kayranında kompetan ve sertifikalı bulakçılarımızın ulamaları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page